Cautare

2227 de rezultate pentru "rosca octovian cluj" (3.54 secunde)
Cine raspunde pentru catastrofa Ciolos?, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu trage un semnal de alarma privind situatia actuala a Romaniei. Potrivit lui SRS, Guvernul Ciolos reprezinta o catastrofa mult mai mare decat era preconizata chiar si de catre cei mai sceptici analisti politici, tine de domeniul evidentei.
Sorin Rosca Stanescu) Jocurile sunt ca si facute. PSD lasa impresia ca l-a batut in cuie pe Liviu Dragnea in funcția de viitor premier si mizeaza pe un rezultat exceptional in alegeri.
Sorin Rosca Stanescu) Este bine ca presedintele gandeste profund. E pozitiv ca, in fine, aparatul de la Cotroceni face analize.
Sorin Rosca Stanescu) Marcel Ciolacu, inainte de a fi ales presedinte plin al partidului, si-a asumat in mod public raspunderea pentru reusita motiunii de cenzura.
Numele lui Marculescu apare intr-un material realizat de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si publicat pe site-ul acestuia, www.sroscas.ro. Sorin Rosca Stanescu publica pe blogul lui un articol exploziv, in care ii acuza pe fratii Basescu de implicare in trafic de arme cu teroristii.
Bine, discutam aici de blogurile unor amici sau fosti amici ai lui SOV (cum sunt Sorin Rosca Stanescu sau Alecu Racoviceanu), dar tendinta majoritara e de acuzatii aduse lui Basescu (de parca Basescu ar fi fost inginerul financiar, nu Vantu). ... Cel mai activ a fost blogul lui Rosca Stanescu.
Sorin Rosca Stanescu semnaleaza pe www.sroscas.ro un nou jaf national. ... Sau vor iesi in strada - conchide Sorin Rosca Stanescu.
Atac de tip servicii secrete la Crin Antonescu Ghita nu se lasa Controversatul patron al Romania TV, Sebastian Ghita, acuzat de Sorin Rosca Stanescu ca este "ofiter acoperit" si de Ioan Niculae ca este "informator al SRI", incearca, in loc sa lamureasca acuzatiile care i se aduc, sa manjeasca imaginea unuia dintre adversarii lui Traian Basescu, Crin Antonescu, care nu a fost niciodata nici macar suspectat - precum Ghita - de legaturi cu serviciile secrete sau de afaceri oneroase cu statul ori de coruptie.
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
Ilie Rosca, sef de sectie in cadrul clinicii, artista are un inceput de hernie de disc si musculatura paravertebrala, cea care sustine coloana, foarte slabita. ... Ilie Rosca.
In anul 1547mitropolitul Grigore Rosca, var al lui Petru Rares a initiat adaugirea unui pridvor inchis, pentru care adopta o solutie unica, in cadrul careia arhitectura este vizibil subordonata decorului pictat:
Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic, sustine ca nu e bine sa ne dam pe pungi din plastic, ci pe sanii, asezati la orizontala, ca sa nu ne alegem cu dureri de spate. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic.
Sorin Rosca Stanescu) Fascinanta campanie pentru Cumintenia pamantului a luat sfarsit. Esecul este usturator. Dupa ce s-a investit atat de mult in PR, dupa ce insasi cladirea Guvernului a fost transformata in catafalc, romanii au investit in Cumintenia pamantului doar ceva mai mult de 1 milion de euro.
Sorin Rosca Stanescu) Motorul franco-german decoleaza. Marti. La Aachen. Capitala celei mai vestice regiuni a Germaniei. Klaus Iohannis se numara printre cei care vor intoarce cheia de contact a unei Europe cu 2 viteze.
Este casatorita cu Calin Rosca. ... La data de 18 mai 2013 s-a casatorit cu Calin Rosca. In 2013, cei doi au devenit parintii unei fetite, pe care au numit-o Amelie.
Alti romani, nenorociti de recentele inundatii, se bat ca chiorii pe ajutoarele venite in biserica din Vadu Rosca, reusind sa-i sparga ghipsul de la picior unei batrane venite sontac-sontac sa-si primeasca portia de bunuri.
S-a vorbit si chiar s-a scris in aceste zile ca jurnalistul invocat ar fi Sorin Rosca Stanescu. ... anchetarea penala a lui Dinu Patriciu, amic si partener de afaceri cu directorul cotidianului Ziua, controlarea a trei ziare de catre Sorin Rosca Stanescu.
S-a vorbit si chiar s-a scris in aceste zile ca jurnalistul invocat ar fi Sorin Rosca Stanescu. ... anchetarea penala a lui Dinu Patriciu, amic si partener de afaceri cu directorul cotidianului Ziua, controlarea a trei ziare de catre Sorin Rosca Stanescu.
Ieri presedintele Basescu a declarat ca ziaristul care il amenintase este Sorin Rosca Stanescu, managerul ziarului Ziua, dupa care a spus buna ziua si a plecat.
google-analytics.com